نویسنده : گم نام
تاریخ : یادداشت ثابت - دوشنبه 92 مرداد 1
زمان : ساعت 8:12 عصر
نویسنده : گم نام
تاریخ : یادداشت ثابت - یکشنبه 92 تیر 17
زمان : ساعت 2:56 عصر
نویسنده : گم نام
تاریخ : یادداشت ثابت - چهارشنبه 92 تیر 6
زمان : ساعت 7:58 عصر
اورانیوم به رنگ سفید مایل به نقرهای، سنگین، فلزی و رادیواکتیو است و به رغم تصور عام، فراوانی آن در طبیعت حتی از عناصری از قبیل جیوه، طلا و نقره نیز بیشتر است. غنیسازی اورانیوم عملی است که بهواسطه آن در یک توده اورانیوم طبیعی مقدار ایزوتوپ 235U بیشتر شود و مقدار ایزوتوپ 238U کمتر گردد. غنیسازی اورانیوم یکی از مراحل چرخه سوخت هستهای است. «اورانیوم با غنای پایین» که میزان 235U آن کمتر از 25 درصد ولی بیشتر از 0/7درصد است. سوخت بیشتر نیروگاههای هستهای بین 3 تا 5 درصد 235U است. «اورانیوم با غنای بالا» که 235U در آن بیشتر از 25درصد و حتی در مواردی بیش از 98درصد است. که کاربردهای متنوع تر و بیشتری بخصوص در علوم پزشکی و ساخت بمب اتم دارد.
براساس گزارش آژانس انرژی اتمی، کشورهای ایالات متحده آمریکا، روسیه، چین، فرانسه، ایتالیا، بلژیک، اسپانیا، آلمان، هلند، انگلستان، ژاپن در قالب شش سازمان قادر به غنیسازی اورانیوم در حدّ تجاری هستند. هند و پاکستان با درصد غنیسازی پایینتر، آرژانتین بهصورت غیرفعال و همچنین برزیل قادر به غنیسازی اورانیوم هستند حجم اورانیوم غنی شده در اختیار ایران همیشه از سوی کشورهای غربی با حساسیت بالایی دنبال شده است. ایران نیمی از این ذخایر را برای استفاده در تاسیسات هستهای پزشکیاش در تهران مصرف کرده. کاربرد روشهای هسته ای در علوم پزشکی نسبت به سایر بخشها معروفتر و عمومی تر است. بیش از 100 سال است که دانشمندان با خواص اشعه ایکس آشنا شده اند و از آن برای تشخیص پزشکی استفاده می کنند. تصویربرداری، تشخیص،پیش بینی و درمان برخی بیماریها در نتیجه استفاده از پرتودهی و رادیوایزوتوپها حاصل می گردد. بطور مثال 131I- برای تشخیص محل و مکان تومورهای مغزی مورد استفاده قرار می گیرد و یا از آن برای تعیین فعالیت غده تیروئید و کبد استفاده می شود.51 ـ Cr برای تحقیقات خون شناسی، 75 ـ Se برای بررسی لوزالمعده، 57-Co برای تشخیص کم خونی، 14-C برای تحقیقات بیولوژیکی و داروسازی، 137-Cs جهت درمان غدد سرطانی، 67-Cu برای از بین بردن غدد سرطانی از رایج ترین رادیوداروها در امر پزشکی می باشند. استفاده از پرتو گاما تولید شده از 60-Co از مؤثرترین و مقرون به صرفه ترین روشها در زمینه سترون نمودن وسایل، ابزار آلات و تولیدات پزشکی است. ایران در سال 2010 غنی سازی اورانیوم را آغاز کرد و هم اکنون این فرآیند را در سطح 20 درصدی انجام می دهد. که فرمول آن را شهید دکتر شهریاری نوشت و این باعث شد که استعمارِ مزدور شوکه شده و او را صبح روز دوشنبه 8 آذر ماه 89 به شهادت رسانید اما اکنون ایران به برکت خون دکتر شهریاری ها 240 تا 250 کیلوگرم اورانیوم غنی شده تولید کرده است و انعطاف و عقب نشینی و توقف هم تاکنون جزء برنامه های هسته ای ایران نبوده! و ان شا الله که هرگز نخواهد بود!
| نظر نویسنده : گم نام
تاریخ : یادداشت ثابت - سه شنبه 92 خرداد 29
زمان : ساعت 11:51 عصر
شهید شهریاری کسی است که غنی سازی 3,5 درصد را به 20 درصد ارتقاء داد اما با شهادت شهید شهریاری و شهید علیمحمدی کار متوقف نشد و شهید داریوش رضایینژاد کسی است که کار شهید علی محمدی و شهریاری را تکمیل کرد. شهید شهریاری کسی است که فرمول غنیسازی 20 درصد را مینوسید و اگر او نبود راکتور تهران تعطیل میشد. چرا که غربیها به کشور ما سوخت این راکتور که فعالیتهای صلحآمیز دارد را نمیدادند.
جنگ ما جنگ نان نیست؛ جنگ شرف و آزادگیست! | نظر نویسنده : گم نام
تاریخ : جمعه 94 بهمن 23
زمان : ساعت 7:38 عصر
نویسنده : گم نام
تاریخ : دوشنبه 94 فروردین 24
زمان : ساعت 10:34 عصر
مردم هیچگاه مانند مسئولان مجبور به برخی مصلحتاندیشیها نیستند و میتوانند حقیقت قهر انقلابی خود را فراتر از هر مصلحتی به نمایش بگذارند. حتی اگر آن دو مأمور متجاوز سعودی مجازات شوند و رسماً عذرخواهی شود، صرف جنایات سعودیها در یمن و دیگر کشورهای اسلامی برای این تصمیم انقلابی کفایت میکند. درست است که آرزوی پاک زیارت حرم پیامبر (ص) در دل هر مؤمنی موج میزند، اما در این شرایط که برای ما بهان? ملی ایجاد شده است تا با قهر انقلابی خود، به مردم ستمدید? یمن کمک کنیم و با برخورد قاطع، بر رسوایی نظام فکری و فرهنگی سعودیها بیفزاییم، آیا هنوز باید به زیارت حرمین شریفین مدینه و مکه مبادرت بورزیم؟ آنهم در جایی که اساساً ثواب زیارت حرم مطهر اباعبدالله الحسین (ع) در روایات متعدد و معتبر از کلمات معصومین (ع) بیشتر از دهها حج و عمره اعلام شده است. هر کس به دلیل جنایات نظام سعودی در منطقه بهویژه یمن و خیانت شنیع مأموران آل سعود، عمره خود را تبدیل به زیارت حرم امام حسین (ع) کند، بیشک ثوابی مضاعف دریافت خواهد کرد و اقدام او از جانب شخص نازنین پیامبر اکرم(ص) بیجواب نخواهد ماند. به یاد روض? یوم الترویه میافتادم که امام حسین (ع) حج را نیمهتمام رها کرد و راه کربلا را پیش گرفت. وقتی عبدالله بن زبیر از امام (ع) پرسید: آیا حج را ترک میکنی؟! امام فرمودند: دفن شدن کنار فرات را بر دفن شدن کنار خان? کعبه ترجیح میدهم. (لَأَن أُدفَنَ بِشَاطِئِ الفُرَاتِ أَحَبُ إِلَیَ مِن أَن أُدفَنَ بِفِنَاءِ الکَعبَة؛ کامل الزیارات/73)
همیشه روض? یوم الترویه برایم یادآور این ابیات زیباست که از کودکی آن را میشنیدم: به یوم الترویه محمل ببستند/خواتین اندر آن محمل نشستند حرم را از حرم کردند بیرون/ همه سرگشته اندر دشت و هامون کسانى را که بر عالم پناهند/ برون کردند از بین خداوند حجت الاسلام والمسلمین علیرضا پناهیان | نظر بدهید |
بازدید امروز : 8
بازدید دیروز : 7
کل بازدید : 59076
کل یادداشتها ها : 73